Over ons

De 20 jaar ervaring van Fred van Loodam

TechnoSolutions is de eenmanszaak van Fred van Loodam. Fred werkte 20 jaar bij Widam Aluminiumbouw in Hoorn, een begrip in de branche. Toen dit bedrijf in 2012 failliet ging, begon Fred voor zichzelf en zette (een deel van) de werkzaamheden voort.

 

Fred over zijn manier van werken:

“Natuurlijk kan ik precies uitvoeren wat u wilt, geen probleem. Maar mijn meerwaarde zit in het feit dat ik me verdiep in de functie van een specifieke elektrische deur en de gebruikers. Een deur voor een zorgcentrum moet in mijn ogen bijvoorbeeld aan andere eisen voldoen dan een deur voor een kantoorgebouw. Daarnaast vind ik het een sport om voor u de meest kostenefficiënte oplossing te vinden.”

 

Opdrachtgevers over Fred

Peter Schavemaker, directeur bij Geveltechniek IJmond:

“Ons bedrijf maakt aluminium kozijnen, ramen, deuren en vliesgevels op maat. Wil de klant een automatische deur, dan halen we vaak Fred erbij. We gaan in dat geval samen op pad: ik merk dat opdrachtgevers het fijn vinden dat de man die de deur verkoopt, hem er ook zelf in zet. Op die manier weet je immers zeker dat je het juiste advies krijgt. Ik heb Fred na zijn Widam-tijd leren kennen als een uitstekende techneut en iemand die goed weet waar hij het over heeft. Toch heeft hij geen praatjes en dat maakt hem fijn om mee te werken.”

 

Thijs van Went, afdeling gebouwbeheer van de gemeente Waterland:

“Fred verzorgt in ons gemeentehuis al een paar jaar het onderhoud van de aluminium kozijnen, het tourniquet en de automatische schuif- en draaideur. Ook als er een probleem is, bijvoorbeeld met een slot, bellen we hem. Hij is dan altijd snel ter plaatse en komt direct met een praktische oplossing. En dat alles tegen een redelijke prijs.”

 

Michiel Veldkamp, technical manager bij Stena Realty:

“Onze organisatie is eigenaar van commercieel vastgoed dat we zelf beheren. Fred doet bij ons het herstelwerk en onderhoud aan de aluminium deuren en ramen van onze panden. Vanuit zijn eenmanszaak, en dat zie ik als een voordeel: als ik een probleem heb, kan ik Fred rechtstreeks bellen en houd ik persoonlijk contact met hem op de werkvloer. Het is sowieso goed communiceren met hem. Als hij vooraf inschat dat iets écht niet gaat lukken qua planning, dan zegt hij dat eerlijk. Dat heb ik veel liever dan iemand met mooie praatjes die het niet kan waarmaken.”